Auto leasen

Een auto kopen kan te duur worden om in 1 keer te betalen of misschien heeft u meerdere bedrijfsauto’s nodig. Dit kan betekenen dat het aanschaffen van deze auto’s veel geld gaat kosten. Daarom is het leasen van de auto veel handiger.

AutoLeaseCenter-VW-up-achterzijde

Bij leasen krijgt u namelijk verschillende opties.

  • Private lease: Een auto voor de particulier wordt via Private lease aangeschaft. De prijzen zijn verschillend, maar vaak niet te hoog. Alle kosten zijn namelijk inbegrepen behalve de brandstof van de auto.
  • Full operational lease: Hierbij heeft u minder dingen om aan te denken, de auto blijft namelijk van de leasemaatschappij en die maakt zich zorgen over alle belastingen van de auto. U hoeft dus alleen het maandelijkse lease bedrag te betalen.
  • Short lease: Hierbij heeft u een flexibel contract zonder langlopende verplichtingen. U kunt ook aanvullende services aanvragen zoals een brandstof pas, navigatie en zelf winterbanden. Dit is zeer geschikt voor mensen die snel op stap moeten omdat de auto binnen 1 dag bij u geleverd is en meteen opgehaald kan worden bij de dealer.

 

Dit zijn verschillende lease mogelijkheden die bij verschillende leasemaatschappijen aangeboden kunnen worden. Let wel op dat dit ook kan verschillen per aanbod, niet elke maatschappij heeft dezelfde prijzen en mogelijkheden.

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment