De basis van een app maken

Je hebt een geweldig idee voor een app, maar hoe nu verder? Hoe maak je een app? Eigenlijk zijn er twee manieren, zelf de app maken of een app laten maken.

In dit artikel laat ik u zien hoe u uw app-ideeën tot leven kunt brengen. We zullen behandelen in deze blog hoe je het best daarin kan beginnen!

Elke app begint met een idee. Het hoeft niet groot, grensverleggend of slim te zijn. Alleen een idee is goed genoeg.

Schets uw app-idee uit met pen en papier. Het doel is om het idee tastbaar te maken. Voordat u begint met het ontwikkelen van de app, bepaalt u hoe uw app werkt en wat de functies ervan zijn. Zo simpel is het!

Je hebt geen speciale tools nodig om je app-idee te schetsen. Een pen en een notitieblok zijn voldoende. Begin met schetsen, maak een lijst met functies en kijk of het idee op papier tot leven komt.

Ik vind het leuk om de functies van de app in twee groepen te verdelen: Must Haves en Nice To Haves. De Must Haves zijn functies waar uw app niet zonder kan, en de Nice To Haves zijn functies die geweldig maar niet cruciaal zijn.

Wanneer u een app maakt, wilt u dat de app eerst zo duidelijk en simplistisch mogelijk maken. Dat wordt een Minimum Viable Product (MVP) genoemd en het is de eerste, eenvoudigste versie van uw app. Wanneer u zich concentreert op wat het belangrijkst is, versnelt u het ontwikkelingsproces van uw app en maakt u uw app beter bestand tegen tegenslagen.

Author: admin

Share This Post On