Elektro Lockers

Er is steeds meer vraag naar een veilige manier om persoonlijke eigendommen in op te bergen. Elektronische locker zijn hiervoor de ideale oplossing. Het neemt niet veel ruimte in beslag terwijl er voldoende ruimte in een locker is om de persoonlijke spullen in op te bergen.
Lockers zijn voorzien van verschillende sluitsystemen, waardoor de veiligheid van de eigendommen gegarandeerd is.
Als je de zekerheid wilt hebben om thuis, tijdens het werk, studie of sporten je eigendommen veilig te kunnen opbergen is een locker ideaal omdat het een veilige opberg ruimte is.

Melamine lockers:
Melamine (HPL- High Pressure Laminate) is een combinatie van fenolhars en papierpulp met als toplaag melamine hars. Melamine is een harde synthetische laag die slijtvast, kleurvast, sterk, glad en makkelijk te onderhouden is. Elk design is mogelijk en dus aan te passen op de inrichting van de ruimte waarin de locker staat. Er zijn verschillende sluitsystemen mogelijk, van sleutel met slot tot bekabeld sluitsysteem. Er kan verlichting, stopcontacten en oplaadpunten in aangebracht worden. De locker kan voorzien worden van inwerp sleuf en eigen indeling. Melamine lockers zijn sterk, slijtvast en hebben weinig onderhoud nodig.

wewo-lockerwand-antraciet-1

Elektronische lockers:
Elektronische lockers zijn veilige opbergruimtes die op slot kunnen door middel van pincode, chipkaart, magneetkaart of polsband. Deze worden meestal beheerd door een zogenoemd “locker management software” .Er zijn geen sloten meer die je met een sleutel moet sluiten, zodat je niet meer bang hoeft te zijn deze te verliezen of moet bedenken waar je het sleuteltje moet opbergen. Elektronische lockers zijn gebruiksvriendelijk en zeer veilig. De voordelen van een elektrische locker zijn:

* hoeft geen gebruik gemaakt te worden van muntjes of sleutels
* op de deur wordt de bediening van de locker geregeld
* doordat het wordt bekabeld is het zeer stabiel
* door een beheersysteem met webbrowser wordt het systeem ondersteund
* bij stroom uitval wordt alle data vastgehouden
* alle sloten hebben een kaartlezer

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment