Nieuwe vloer

Als u verhuist of het huis wilt renoveren kunt u kiezen wat u met het huis wilt doen. Het huis kan dan een geheel andere look krijgen, deze look kan er voor zorgen dat het huis meer waard is of u meer mensen over de vloer krijgt.

Natuurlijk heeft u dan ook een nieuwe vloer nodig. Een nieuwe vloer kan gemaakt zijn van laminaat ook wel parketvloer genoemd, tapijt, zeil of tegels. Welke vloer er komt is aan u om te kiezen, maar natuurlijk moet u ook nadenken over het vloeronderhoud. Bij parket onderhoud heeft u bijvoorbeeld veel meer nodig dan bij het onderhoud van een tapijt vloer. Dit wilt echter niet zeggen dat een tapijt vloer beter is om te hebben.

home-office-569153_640

Wanneer u de vloer wilt kiezen moet u ook gaan kijken naar de mogelijke voor- en nadelen van de vloeren. Zo heeft tapijt vloer het nadeel dat er veel stof in gaat zitten, al is het voordeel dat het niet gedweild en gelakt hoeft te worden. Bij parket vloeren is het voordeel dat het er goed uitziet en makkelijker schoon te maken is en het nadeel is het onderhoud vergeleken bij een tapijt vloer. Parket vloeren moeten namelijk gedweild, gelakt en wel is geschuurd worden.

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment