Ongedierte in je riool.

Het kan voorkomen dat er ongedierte in je riool hebt, dit is niet alleen erg vervelend het is ook nog eens onhygiënisch. Heeft u last van ongedierte in uw riool in Hengelo, dan is het advies om eens uw Riool door te spuiten in Hengelo.

Er kunnen twee soorten ongedierte voorkomen in het riool in Nederland, dit zijn rioolvliegjes en Rioolratten. Ziet u vaak kleine zwarte vliegjes bij uw afvoer of andere verbindingen met het riool, dan bestaat de kans dat u last heeft van latrinevliegjes.

Deze kleine zwarte vliegjes zijn in principe onschadelijk aangezien ze niet kunnen prikken, maar ze planten zich wel snel voort. Zo kan er dus snel een vervelende plaag ontstaan. De latrinevliegjes lijken veel op fruitvliegjes met een paar verschillen. Ze kunnen namelijk lang stilzitten en ze zijn een tikje groter en donkerde dan fruitvliegjes.

Rioolratten zijn een stuk vervelende als de relatief onschuldige vliegjes. Deze ratten kunnen overlast veroorzaken. Behalve dat ze bacteriën met zich meedragen welke erg slecht zijn voor de gezondheid, kunnen ze ook nog voor geluidsoverlast zorgen. Een kleine opening in uw riool is voor een rat al genoeg om naar binnen te kruipen.

De beste manier om rioolratten te bestrijden is door de plek op te zoeken waar ze naar binnen komen. Heb je de scheur gevonden, dan is het zaak dat deze zo snel mogelijk wordt gedicht.

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment