Pen met naam graveren

Wil jij een pen met naam graveren? Schrijf jij regelmatig iets op, maar moet je altijd lang zoeken naar een werkende pen? Of raak je vaak pennen kwijt? Samen met een aansteker is een pen één van de spullen die vaak van eigenaar wisselen. Veel pennen lijken ook op elkaar, waardoor het lastig is om ze te kunnen onderscheiden. Met een pen met eigen naam is dit echter verleden tijd. Jouw pen is altijd en overal te herkennen, waardoor deze niet makkelijk meegenomen kan worden. Laat je eigen naam graveren zodat er geen verwarring ontstaat over de eigenaar van de pen. Er zijn vele pennen van kwaliteit te vinden die een hoog schrijfgemak hebben. Zo zorg je dat je een gepersonaliseerde pen hebt waar je lang schrijfplezier van zult hebben!

 

Luxe Parker pen

Wil jij een luxe Parker pen? Deze pen is het pronkstuk van jouw bureau. Met een stijlvolle uitstraling en gemaakt van luxe materialen, is deze pen niet te missen. Of je deze nu vooral thuis gebruikt of op kantoor, deze pen is een echte blikvanger. Naast de luxe uitstraling, schrijft deze pen ook nog eens heerlijk. Ook deze pennen zijn gemakkelijk te personaliseren door jouw naam te laten graveren. Met een beschermdoosje zorg je dat deze pen altijd in topconditie blijft. Je zou denken dat een Parker pen niet te betalen is, maar kwaliteit hoeft echter niet duur te zijn! Een luxe parker pen heb je namelijk al voor €13,95 in huis gehaald.

 

Cross pennen graveren

Wanneer je iets anders wil dan een Parker pen, ga dan voor Cross pennen pengraveren. Deze pennen staan bekent om de bijzondere styling en de exclusieve materialen. Deze pennen zijn ‘build to last’. Je hebt namelijk levenslange garantie op het mechaniek van deze pen. De makers zijn zo zeker van de kwaliteit van deze pen, dat ze een leven lang garantie geven dat het blijft werken. Zo niet, dan wordt dit opgelost. Deze pennen komen in veel verschillende uitvoeringen, waardoor er voor iedere smaak wel wat wils te vinden is. Zo kies je bijvoorbeeld voor een balpen of vulpen, en pennen met zilveren of gouden accenten. Ze zien er allemaal verschillend uit, maar één ding hebben ze allen gemeen: ze zien er stijlvol en luxe uit. Zo zit je met Cross pennen altijd goed!

 

Montblanc pennen

Wanneer jij een echte blikvanger op je kantoor wil, kies je voor monte blanc pennen. Deze pennen zijn gemakkelijk te herkennen aan een prachtig gegraveerde gouden punt. Van hoogwaardig materiaal zijn deze pennen gemaakt om luxe en stijl uit te dragen. Ze zijn niet alleen een plezier voor het oog, maar ook een plezier om mee te schrijven. Met een hoogwaardig mechaniek en inkt zorg je dat de woorden over het papier vloeien. Of je nu een snelle krabbel wil schrijven of uitgebreide notities maakt, deze pen is geschikt voor iedere vorm van schrijven! Deze en andere pennen heb je eenvoudig online besteld. Kijk zelf welke pen jou het meest aanspreekt. Door in een kwaliteitspen te investeren zorg je dat je een leven lang met plezier schrijft!

Author: admin

Share This Post On