Personenalarmering

Stel je voor, je woont zelfstandig en dat bevalt je prima. Maar toch, stel dat er wat gebeurd en je hebt hulp nodig. Je valt ongelukkig of wordt plotseling onwel, hoe kunt u dan het best iemand waarschuwen? Met een druk op de knop kan je de alarm centrale of verpleegkundige oproepen, dat geeft toch een veilig gevoel?

Wat is Personenalarmering precies?

Met personenalarmering bent u altijd in staat om direct hulp van buitenaf op te roepen wanneer dat nodig is. Elk tijdstip en vanaf elke locatie in uw huis en dit alles met één druk op de knop. Als het nodig is kan er dan direct een verpleegkundige of mantelzorger naar u toe komen.

Hoe werkt dit precies?

Je krijgt een zender met een alarmknop en een alarmeringsapparaat in huis, dit alarmeringsapparaat is aangesloten op de telefoonlijn zodat contact met de buitenwereld mogelijk is. De zender draagt u in huis en zelfs onder de douche. Deze zender kan bestaan uit een horloge, subtiel aan een nekketting of een armband. Als er op de knop wordt gedrukt wordt er verbonden met de alarmcentrale die 24/7 bemand is door verpleegkundigen. Via de microfoon in de zender kunnen wij contact met je leggen en eventuele actie ondernemen.

Author: admin

Share This Post On