Ripple kopen

Naast de Bitcoin is de Ripple (afkorting: XRP) afgelopen maanden ook veel in het nieuws geweest. De Ripple draaide zelfs zo goed dat deze op nummer 2 stond in de lijst van digitale munten. De Bitcoin werd iets minder populair en de mensen kregen zicht op een nieuwe munt en wilde Ripple kopen. Momenteel is de Ripple ingehaald door de Ethereum en staat deze dus niet meer op plek 2 maar op plek 3. Mocht u nou twijfelen over Ripple kopen, hier nog even kort uitgelegd wat de Ripple precies is. Ripple is een betaalprotocol voor banken, om transacties die internationaal plaatsvinden voordeliger en sneller te kunnen bevestigen. In tegenstelling tot de meeste andere cryptocurrency, is de Ripple  een gecentraliseerde valuta.

Voordelen Ripple kopen

Er zijn meerdere voordelen van de Ripple ten opzichte van de Bitcoin. Het belangrijkste voordeel is dat een XRP transactie direct wordt geaccepteerd en gevalideerd. Dit is niet het geval bij Bitcoin transacties, wat voor problemen kan zorgen. Ook is de munt bijna gratis, kent deze minimale transactiekosten en zijn de transacties van de Ripple veel sneller. Deze worden binnen 5 tot 10 seconden uitgevoerd, wat dus sneller is dan de Bitcoin. Daarnaast is er nog meer gefocust op privacy, waardoor uw betalingen nog beter afgeschermd zijn.

Hoe komt u aan Ripple?

Bent u nou overtuigd en wilt u ook Ripple kopen, dan is het zaak om te weten waar u dit kunt kopen. Het heeft even geduurd maar u kunt Ripple nu kopen via Ideal bij alle cryptobeurzen. Dit is voor de beginnende cryptobelleger handig, omdat deze nog geen munten heeft om te verhandelen. Verder is het belangrijk om te weten dat Ripple een eigen wallet heeft waar u uw Ripples kunt opslaan.

 

Author: admin

Share This Post On