Sla al je herinneringen op in een Whatsapp boek

Tegenwoordig is Whatsapp voor veel van ons een belangrijk deel uit het leven geworden. De hele dag ben je bereikbaar en chat je met je vrienden. Eigenlijk zijn dit hele mooie herinneringen en is het zonde om deze zomaar te laten verdwijnen. Ben jij iemand die zijn gesprekken altijd bewaart en ze niet om de haverklap verwijdert? Dan is een Whatsapp boek misschien wel wat voor jou!

Bewaar al je gesprekken

Met het Whatsapp boek kun je al je gesprekken en chats uit laten printen en af laten drukken in een mooi boek. Hierdoor kun je wanneer je maar wilt je gesprekken terug lezen. Hoe cool is dat? Op het begin is het misschien wat minder interessant, omdat je je gesprekken nog goed kunt herinneren, maar na een aantal jaar is het hartstikke leuk om alles weer terug te lezen.

Whatsapp als een dagboek

Dankzij het Whatsapp boek hou je eigenlijk een soort dagboek bij. Je bespreekt met je vrienden en familie van alles en appt de hele dag over wat je bezighoudt. Zonder dat je het doorhebt schrijf je je hele leven op in een chat. En daarom is het ook zo leuk als je alles kan uitprinten en bij je kan houden. Het gebeurt namelijk vaak genoeg dat je al je gesprekken kwijtraakt en je niks meer terug kunt lezen.

Koop je Whatsapp boek bij Zapptales

Op het moment zijn er nog niet veel mogelijkheden om je Whatsapp boek af te laten drukken. Maar bij Zapptales kan het wel. Ga naar Zapptales.nl om de mogelijkheden te bekijken!

Author: admin

Share This Post On