Welke soorten lichtreclame zijn er en waar moet je op letten

Lichtreclame is een van de manieren om je bedrijf of pand meer op te laten vallen aan de buitenkant. Wanneer je aandacht besteedt aan je zaak en deze gaat inrichten dan is het bijna onmisbaar om gebruik te maken van bepaalde reclame van je bedrijf aan de buitenkant. Het hebben van lichtreclame voor je bedrijf kan een goede oplossing zijn. Maar welke soorten zijn er hiervan en waar moet je het beste rekening mee houden. Wij geven hieronder verschillende informatie.

  • Lichtbakken
  • Letters die zijn verlicht
  • Neon reclame

Gebruik maken van lichtbakken

Lichtbakken zijn, zoals de naam doet vermoeden. Het zijn de complete bakken die in zijn geheel verlicht worden. Hierbij kun je een vierkant voorstellen waar bijvoorbeeld je complete logo in is verwerkt. Het gehele oppervlak is hierbij verlicht. Lichtbakken zien er professioneel uit en nog een van de voordelen is dat deze vaak het meest voordelig zijn in aanschaf. De vormen van de bakken hoeven namelijk minder te worden bijgewerkt naar bepaalde formaten.

Verlichte letter voor je zaak

Daarnaast kun je ook gebruik maken van verlichte letters. Deze zijn net wat professioneler dan de lichtbakken. Dit omdat elke lekker vaak kan worden gezien als een individuele lichtbak. Elke letter kan worden verlicht en het is een manier om je naam nog net op een wat andere manier te laten opvallen en een goede uitstraling te geven.

Maak gebruik van Neon reclame voor je bedrijf? 

Tot slot is er ook nog de optie om gebruik te maken van neon reclame. Wanneer jij de reclame echt compleet wilt personaliseren aan je bedrijf dan kan neon reclame juist een hele goede keuze zijn. Met neon reclame is het namelijk mogelijk om hele mooie vormen aan te brengen. Wanneer je denkt aan reclame met neon verlichting dan moet je waarschijnlijk al snel denken aan alle verlichting van Las Vegas.

Author: admin

Share This Post On